"Wealth of Weight" metodologija

 

Specijaliziran program razvijen kroz godine učenja, rada i iskustva u ovom području. Utemeljen na dokazima i rezultatima proizašlih prvenstveno iz osobnog rasta i razvoja. 

 

Program koji je siguran i efektivan za svakog pojedinca, prilagođen raznovrsnim ciljevima uz zadovoljenje i poboljšanje istih. Baziran na težinskom treningu jer snaga nam treba za zdravlje! Svo bogatstvo težina leži u benefitima koji se odražavaju na cijeli mišićno – koštani sustav i sustav za pokretanje. Suočavanje sa težinama donosi pozitivne pomake prvenstveno u zdravlju svakog čovjeka, a kada ste zdravi – onda možete sve! Bilo da ste vrhunski sportaš na kondicijskim pripremama ili rekreativac koji želi smršaviti, biti snažniji ili izgledati bolje – utezi su ono što vam treba. Njihova vrijednost pružit će vam bolju posturu, jakost i mobilnost, te bolju kompoziciju tijela.

 

Program kakav provodim se adaptira za sportaša i njegove želje te isto tako za rekreativca koji želi izgubiti na kilaži, razviti snagu , promjeniti kompoziciju tijela , poboljšati morfološki status sama srž treninga i priprema je ista, ostalo razvijamo u skladu s potrebama!

 

Tu je uz vas trener koji vam pomaže razbiti strah od težina, također pokazivajući točno izvođenje vježbi kroz demonstraciju, objašnjenje i ispravljanje tijekom vježbanja. Isto tako i u svakodnevici, suočavajući se sa svim izazovima i težinama koje nam život nameće – možemo samo izaći kao bolja osoba, snažnija, odlučnija i spremna na daljnju borbu sa svim težinama koje se nađu na putu.

Posveti se svome zdravlju

pobjedi sebe. podigni se na viši nivo.

Kontakt

Copyright © 2021. Pavlović Petar Fitness Sva prava pridržana.

Powered by JT – design